NEMANJA: SMIRENOUMLJE

četvrtak, 20.09.2007.

tao of jeet kune do

DENIS KULJIŠ tj. ČEDO PRODANOVIĆ tj. BRUCE LEE

Image and video hosting by TinyPic

- Hvala Nesho, sjajna i vrlo primjenljiva kosarica isprepletenih misli, kuda ide Hrvatska? Sjetio si me jednog romana koji sam bila citala kao apsolventica davno, ime mu necu navesti, bilo je kazaliste..samo za ludjake..tamo bi se i sada bilo dobro skloniti., dometnu Cveba.

- ... na televiziji, gdje upravo smjenjuju čelništvo Informativnog, ne mogu zadržati koncentraciju na bilo što osim na balans između HDZ-a i SDP-a, jer ne znaju kome će od njih sutra polagati račune.
Da im olakšam - ma što uradili, dragi kolege, bit ćete krivi! Stoga se opustite i postupajte onako kako nam je davno savjetovao Čedo Prodanović, advokat Čermaka i Petrača, dok je još bio skromni zamjenik okružnog javnog tužioca u komunističkom režimu, pa zabranio “Polet” jer je na naslovnoj stranici objavio fotografiju golog golmana Dinama Milana Šarovića. Kad smo mu pokušali objasniti: “Znate, mi smo mislili...”, rekao nam je: “Ali sjetite se što kaže Bruce Lee – don’t think, feeeel...” Prema tome, dragi kolege, uzmite Puls i njihovo istraživanje, uzmite d’Honta i – don’t think much, feeeel!, odgovori Kuljiš.

Image and video hosting by TinyPic

- 07:08 - Komentari (12) - Isprintaj - #


View My Stats