NEMANJA: SMIRENOUMLJE

četvrtak, 30.10.2008.

Važna obavijest!

Image and video hosting by TinyPic
Ida Prester protiv analnog seksa: "Ja to volim u pičku!"

Image and video hosting by TinyPic

IDA PRESTER, ormar pjevačica i TV voditeljica koja je, prema riječima forumaša, lice na televiziji koje svaku sekundu čini zanimljivom za razliku od onih koje ekstenzijama produžuju simpatičnost, za T-portalov Sexpresso progovorila je o svom seksualnom životu, koliko joj je seks važan u životu, ima li seksa bez ljubavi i posjeduje li neko seksualno pomagalo. Prvo seksualno iskustvo Ida je, priznaje, imala sa osamnaest godina. "Čekao me frajer dobrih šest mjeseci i bolilo je ko za vraga. Trebalo mi je tri-četiri dana da se oporavim fizički od tog iskustva. Mora da me dečko volio čim mu se dalo toliko to bužat", našalila se Ida.

Image and video hosting by TinyPic

"Seks mi je u zadnje vrijeme dosta važan u životu. Nekoć sam mislila da mi nije bitan, al kako polako odrastam, valjda mi prestaju biti zanimljive one stvari koje su mi nekoć bile hobi i sad mi je seks hobi. Sad mi je seks jedna dosta bitna namirnica, kao bjelančevine", ispričala je Ida koja je, priznaje, seksualno iskusna. "Probala sam ja svašta, naravno, ali kad nema ljubavi, nema ničega. Kaže se da je ljubav konačni odgovor, a dok ne dođeš do njega, onda pitanja treba postavit sve češće, a seks je, u principu, pitanje", smatra mlada voditeljica i napominje kako je na početku veze sa sadašnjim dečkom otišla na testiranje na spolno prenosive bolesti, uz napomenu kako su oboje prošli na testu.

Image and video hosting by TinyPic

Jedino od čega preza, priznala je, analni je seks. "Nisam baš na 'ti' s analnim seksom, ja to volim u pičku. Stvarno se trudim i pokušavam sve probati, otvorena sam za sve igrice i pomagala, al nekako ta guza...", kaže Ida, koja u "slobodno vrijeme" koristi i seksualna pomagala. "Seksualna mi pomagala više trebaju kada sam u vezi nego kada nisam u vezi. Sjećam se, prvi vibrić sam kupila prije četiri godine. Došla sam u seks shop i od prodavača tražila da mi preporuči neki fini, od finog materijala, dobre brzine...kao da auto kupujem! Sve tehnikalije, sve me zanimalo, što se s tim može ili ne može. Naravno, izabrala sam si jedan krasni, rozi, šljokičasti", ispričala je voditeljica.

Z.K.

Bonus!

Gianna Apostolski: Smatram da je donji dio tijela nekako moja intima



Draga čitateljice,

Vaseljena danas donosi tipičnu hrvatsku kontroverzu: nudi dva stava, koja se prividno isključuju, no o kojima je zaista vrijedno javno prodiskutirati - smatraš li i ti, kao Gianna, da je donji dio tijela nekako tvoja intima, pa se o temama o kojima Ida Presker tako smiono i nedvosmisleno govori treba šutjeti, ili pak, poput Ide, i ti voliš u pičku, pa o tome rado, neopterećeno i žovijalno progovaraš kao da pričaš o svom prvom vibriću, koji je krasni, rozi, šljokićasti?
Curke su, ovako ili onako, supač, kaj nisu? nut
Mislim, dosta je lažnog moralizma, valja otvoreno kazati tko kaj misli, ono... Hoću reći, ja znam da će sada Idu svi ti licemjeri napadati, jer kao ona mora biti role model, nju pažljivo i netrimično prati cijela jedna populacija klinki koje u Idi vide svoj društveni uzor, njena je odgovornost za javno izgovorenu riječ to tim veća i trebala bi paziti što govori, ali ja mislim da je Ida baš super i da je fakat trebalo javne hrabrosti za ovako nekaj, za coming out bez presedana u našoj konzervativnoj agramerskoj provinciji.

Image and video hosting by TinyPic

S druge strane, i Gianna ima pravo!
Donji dio tijela je nekako njena intima i ona, ako želi, o tome ne treba govoriti.
Dovoljno je da naznači, kako je u kasnijem tijeku razgovora ipak priznala, da više voli "tehničare"!
Jedna druga gospođa, neprijeporni autoritet u tim pitanjima, Ilona Staller Cicciolina, kazala je da je pak najbolje kad ne ostaje mjesta tehnici!

Sto udi, sto čudi!

Volio bih da o ovome danas prodiskutiramo:

Voliš li i ti u pičku?
Je li donji dio tijela i tvoja intima?
Kak si?


Eto. Puno vas voli (na svaki način),


Čika Nemanja cerek

- 09:41 - Komentari (17) - Isprintaj - #


View My Stats