NEMANJA: SMIRENOUMLJE

srijeda, 26.03.2008.

Carla Bruni: portret Michela Comtea

Image and video hosting by TinyPic

LONDON - Prva dama Francuske Carla Bruni-Sarkozy (40) jako se naljutila kada je saznala da aukcijska kuća Christie's na dražbi nudi njezin goli portret, i to upravo u vrijeme kada dolazi u posjet Britaniji.

Crno-bijela fotografija koju je snimio Michel Comte naći će se ovih dana na aukciji, a očekuje se da će postići cijenu od oko 2000 funti. No, s druge strane, također postoji mogućnost da izazove diplomatski incident.

Na snimci mlada Bruni otvoreno pokazuje sve atribute koji su je učinili međunarodnim seks-simbolom. Svoj najintimniji dio jedva pokušava pokriti prekriženim dlanovima.

To je prvi put da se na prodaju nudi fotografija gole supruge nekog predsjednika.

Francuski predsjednički par trebao bi sutra stići u Veliku Britaniju, gdje bi se, prema planu, trebali zadržati dva dana. Nicolas Sarkozy, kojem u domovini u posljednje vrijeme pada popularnost, vjerojatno se nadao da će mu druženje s britanskom kraljicom podići rejting - navodno je pripremio pomno odabranu odjeću i Rolex - međutim, jedna fotografija mogla bi izjaloviti njegove planove.

"Carla je vrlo bijesna i uznemirena što je jedna komercijalna organizacija odabrala ponuditi ovu sliku u tako važnom trenutku", objasnio je njezin asistent. "Njoj je prioritet predstaviti se na svjetskoj pozornici kao prva dama kojom se Francuska može ponositi", dodao je.

Francuski dužnosnici tvrde kako njezin suprug želi da postane poznata kao Galska Lady Di.

Glasnogovornica Christie'sa Milena Sales brani odluku svoje kuće. "Gospođa Bruni-Sarkozy bila je jedna od najljepših žena svijeta. To je umjetničko djelo. Snimljena je 1993. kada je gospođica Bruni bila model i radi se o ukusnom golom portretu koji je napravio poznati, poštovani umjetnik".

Da stvari ipak nisu tako beznadežne dokazuje Comteov portret Darryl Hannah. U usporedbi s Darryl - na fotografiji u halterima, s cigaretom - gospođa Bruni-Sarkozy još je dobro i prošla!

Image and video hosting by TinyPic

- 09:19 - Komentari (19) - Isprintaj - #


View My Stats